Onze praktijk is maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 t/m 20.00 uur. U kunt dan bellen voor het maken van afspraken of behandelingen. Voor spoedgevallen buiten openingstijden wordt u direct doorgeschakeld naar de dienst-doende arts. Daarnaast hebben we inloopspreekuren zonder afspraak.

Paarden

Wij beschikken over mobiele digitale apparatuur van Eklin. Dit is een Amerikaans digitaal röntgensysteem speciaal ontworpen voor het maken van röntgenfoto’s bij paarden. De scherpte en kwaliteit van de foto’s zijn veelbelovend. Zowel individuele foto´s voor het vaststellen van de oorzaken van kreupelheid als een volledige sportkeuring kunnen wij voor u verrichten. Deze sportkeuring bestaat uit een röntgenologische keuring van 20 röntgenfoto’s met een daaraan voorafgaande klinische keuring van uw paard.  Deze keuring kunnen wij u aanbieden voor een zeer scherpe prijs.


Het onderzoek kan op de kliniek in alle rust plaatsvinden. Een harde en zachte volte zijn aanwezig. De foto’s worden door een deskundig team beoordeeld. Het röntgenologisch onderzoek kan ook bij uw aan huis worden verricht mits er over een aantal faciliteiten wordt beschikt.